Timber by www.emsien3.com EMSIEN-3 Ltd
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Najbolj popularni izdelki

Osnovna šola od 7. razreda dalje  I  LEGO® Education MINDSTORMS® EV3 – osnovni set
        

Osnovna šola od 7. razreda dalje  I  LEGO® Education MINDSTORMS® EV3 – dodatni set             

Osnovna šola od 2. do 5. razreda  I  LEGO® Education® WeDo 2.0

Osnovna šola od 1. do 3. razreda  I  LEGO® DUPLO® Enostavni mehanizmi


Osnovna šola 4 in 5 razred  I  LEGO® Education Enostavni mehanizmi


Osnovna šola od 5. do 9. razreda  I  LEGO® Education Mehanske naprave in mehanizmiOsnovna šola od 1 – 4 razreda in vrtec  I  LEGO® Education Mesto – začetni setOsnovna šola od 1 – 4 razreda in vrtec  I  LEGO® Education Osnovni setVrtec I LEGO® DUPLO® Vlak Coding ExpressVrtec  I  LEGO® DUPLO® Kmetija

Kemtija LEGO®

Vsak prispeva svoj delež - učiteljica iz Bostona

»Ko mislite, da ste končali«, pravi Huijing Wu, »ste pravzaprav šele začeli« se odzovejo njeni učenci, ko se potopijo naprej v odprte projekte z LEGO®  Education rešitvami.

Huijing poučuje tečaj robotike v 8. razredu, v šoli Eliot v Massachusettsu. Za vsak razred naredi načrt, da lahko učenci nadgradijo znanje iz prejšnjih let z uporabo odprtih projektov. V šoli Eliot imajo zastavljen cilj; vsem učencem zagotoviti dostop do učenja robotike. Zato uporabljajo LEGO®  Education rešitve.

Continue Reading

Navdušeni učenci - učiteljica iz Moskve

Domišljija v znanosti z LEGO® MINDSTORMS® Education

Ko se je učiteljica fizike Galina Yurievna Maximova zanimala za poučevanje robotike z LEGO Education rešitvami, je imela hiter postopek uvajanja. Pomagala si je z njenimi učenci. Galina poučuje na GBOU šoli No. 1436, v Moskvi.

Continue Reading

NOVO! LEGO® Education SPIKE™ Prime

 

LEGO® Education SPIKE™ Prime Set je orodje za učenje robotike (STEAM) od 6 – 9 razreda.

S kombinacijo pisanih elementov LEGO, preproste strojne opreme in intuitivnega jezik za kodiranje z vlečenjem in spuščanjem, ki temelji na Scratchu, SPIKE Prime nenehno angažira učence s pomočjo igrivih učnih dejavnosti, da kritično razmišljajo in rešujejo kompleksne probleme, ne glede na njihovo stopnjo znanja. 

PREBERI VEČ.

Vlak Coding Express

 

Vlak Coding Express popelje učence na krov vlaka, da se na kreativen način naučijo osnovnega jezika digitalne dobe. Vlak, ki deluje na baterije, bo z novimi funkcijskimi kockami otroke popeljal v svet, ki ga bodo ustvarili sami.

Preberi več