Timber by www.emsien3.com EMSIEN-3 Ltd

LEGO® MINDSTORMS® EV3 Vesolje


LEGO® MINDSTORMS® EV3 Vesolje  

Zagotovite takojšen uspeh v naravoslovju, tehnologiji, inženiringu in matematiki s pomočjo seta LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 in kompleta EV3 Vesolje. Komplet je oblikovan tako, da boste lahko učence na zelo enostaven način seznanili z robotiko. Učenci se bodo imeli možnost ukvarjati z aktualno tematiko – potovanje in življenje na Marsu. S setom in priročnikom EV3 Vesolje se bodo učenci postavili v kožo znanstvenikov in inženirjev. Med napredovanjem skozi misije in projekte, bodo učenci urili njihov kreativni način reševanja problemov. Učenci bodo imeli na voljo tudi tri raziskovalne projekte, ki so bili razviti s pomočjo vesoljskih strokovnjakov, ki obravnavajo temeljne izzive inženirjev in znanstvenikov današnjega časa. 
LEGO® MINDSTORMS® EV3 Vesolje
Skupaj s setom LEGO MINDSTORMS Education EV3 in programsko opremo, vam bo priročnik Vesolje služil kot odlična odskočna deska za katerikoli robotski program. Komplet vsebuje lekcij za več kot 30 učnih ur, tri podlage za učenje in eno podlago za izziv ter velik set LEGO gradnikov za sestavljanje ovir za misijo.  

LEGO® MINDSTORMS® EV3 Vesolje
Komplet EV3 Vesolje je namenjen vsem učiteljem, ki želijo učiti skozi praktično reševanje problemov. Služi pa lahko tudi, kot super pripomoček za pripravo učencev na robotska tekmovanja. Ni važno, če je to vaša prva izkušnja z uporabo LEGO® MINDSTORMS® ali robotiko na sploh, ta učni pripomoček je bil oblikovan tako, da je za vsakogar enostaven, saj ponuja potrebno podporo in materiale primerne za vaše učno okolje.

V priročniku Vesolje boste našli sedem izzivov z misijami, devet učnih misij, en učni projekt in tri raziskovalne projekte. Vsaka misija in projekt predstavljata zabavno učno priložnost. Materiali za učence in učitelje so zagotovljeni v multimedijski vsebini skupaj z LEGO MINDSTORMS Education EV3 Content Editor in predstavlja vsa potrebna orodja, ki jih učenci potrebujejo za dokumentiranje in predstavljanje njihovih ugotovitev in rezultatov, ko napredujejo skozi material.

Trije raziskovalni projekti, ki so bili razviti s pomočjo vesoljskih strokovnjakov, zagotavljajo bogate priložnosti za učence, da raziskujejo in kreirajo inovativne rešitve za aktualne teme raziskovanja vesolja. Raziskovalni projekti so razdeljeni na tri glavne probleme, ki jih poskušajo rešiti raziskovalci po vsem svetu– kako zagotoviti, da ljudje preživijo v vesolju, kako lahko ljudje proizvajajo energijo v vesolju in kako lahko roboti pomagajo ljudem raziskovati vesolje.

 LEGO® MINDSTORMS® EV3 Vesolje LEGO® MINDSTORMS® EV3 Vesolje

Učenje prenosov 
Naučite učence osnov prenosov, da bodo lahko zgradili učinkovite robote z uporabo znanja iz načel fizike in matematike.

Učne misije 
Raziskovanje, opazovanje, računanje in uporabljanje že pridobljenega znanja za reševanje specifičnih nalog

 LEGO® MINDSTORMS® EV3 Vesolje  LEGO® MINDSTORMS® EV3 Vesolje

Izziv Vesolje 
Uporabite programske veščine in kreativne veščine reševanja problemov ter pripravite robote,
ki bodo rešili izzive povezane z raziskovanjem vesolja.

Raziskovalni projekti 
Diskusije in projekti, ki so oblikovani, da učence spoznajo s planiranjem in razvojem raziskovanja vesolja