Timber by www.emsien3.com EMSIEN-3 Ltd
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LEGO® Education praznuje 40-letnico praktičnega učenja in grajenja samozavesti

LEGO® Education praznuje 40-letnico praktičnega učenja in grajenja samozavesti.

LEGO® Education praznuje 40-letnico vključevanja učencev v praktično učenje in grajenje njihove samozavesti. LEGO Education že štiri desetletja uspešno sodeluje z učitelji in strokovnimi delavci pri razvoju zabavnih ter hkrati poučnih izkušenj, ki učencem omogočajo uspeh. Lahko rečemo, da je LEGO Education vodilno podjetje, ko govorimo o učenju skozi igro in pionir učenja STEAM-a v učilnici. Ponuja zanesljiv portfelj rešitev od predšolske vzgoje do srednje šole. Prizadeva si za samozavest in navdušenost pri zapletenih predmetih, ne glede na starost ali sposobnost učenca. V prihodnosti, LEGO Education ostaja zvest razvijanju aktivnih in kreativnih učnih okolij, ki učencem v današnjem času pomagajo k boljšemu jutri.

Zakaj razvijati lastne zgodbe in uporabljati komplet Story Starter.

 

Prednosti za učence:

- Učenci se bodo hitro zaposlili in začeli deliti ideje, koncepte ter zgodbe s pomočjo praktične narave Lego kock.
- Kocke so odlična vizualna podpora, ki omogočajo učencem, da si hitreje zapomnijo podrobnosti ter naravni potek njihove zgodbe.
- Vsekakor bodo učenci uživali v enostavnem programu, ki jim omogoča pretvoriti njihove zgodbe v besede s pomočjo uporabnih predlog.
 

Prednosti za učitelje:

- StoryStarter komplet bo dvignil motivacijo pri vse učencih ne glede na njihove sposobnosti, da se lotijo branja, pisanja ter pripovedovanja zgodb.
- S pomočjo 24 pripravljenih projektnih aktivnosti, učnih priprav, nasvetov in prijemov lahko komplet enostavno uporabimo.
- Omogoča analizo zgodb, likov in zvrsti.
- Je trajen vir, ki ga lahko vedno znova uporabite v različnih razredih.
- Je enostaven za pospravit še posebej zaradi trdne embalaže.

Pošlji povpraševanje

* Kmalu vam bomo odpisali