Timber by www.emsien3.com EMSIEN-3 Ltd

LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 Pregled produktov

LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 paleta izdelkov vključuje vse od strojne opreme, programske opreme, priročnikov, do dodatkov, ki jih vaš razred potrebuje za izdelavo kakršnega koli projekta.

STROJNA OPREMA

45544 LEGO MINDSTORMS Education EV3 Osnovni set
Osnovni set omogoča učencom sestavljanje, programiranje in testiranje njihovih modelov,ki temeljijo na robotski tehnologiji iz resničnega življenja.

LEGO® MINDSTORMS® Education EV3

 

45560 LEGO MINDSTORMS Education EV3 Dodatni set 
Dodatni set bo popeljal gradnjo robotov na naslednji nivo, saj ponuja velik nabor elementov, ki omogočajo sestavljanje in programiranje večjih modelov, ki imajo še več funkcij kot prejšnji.
LEGO® MINDSTORMS® Education EV3

 

45570 LEGO MINDSTORMS Education EV3 Vesolje 
Set ponuja čudovit uvod v vznemerljiv svet robotike. Vsebuje LEGO kocke in elemente za sestavljanje modelov za izziv, tri podlage za učenje in eno podlago za izziv. S setom bodo vaši učenci videli, kako je lahko robotika aplicirana v realni svet in bodo lahko tako skupaj reševali realistične probleme.
LEGO® MINDSTORMS® Education EV3

 


PROGRAMSKA OPREMA

 

LEGO MINDSTORMS Education EV3 Programska oprema 
EV3 Programska oprema je optimizirana za uporabo v učilnici. Najnovejša nadgradnja tega intuitivno oblikovanega programa, se izkaže kot izjemno uporabnikom prijazen vmesnik.
LEGO® MINDSTORMS® Education EV3

 
   
PRIROČNIKI

 

LEGO MINDSTORMS Education EV3 Inženirsko oblikovanje 
Ta učni paket je popolna izbira, če želite, da vaši učenci rešujejo probleme, ki ponujajo odprte možnosti rešitev. Ponuja več kot 30 učnih ur z navodili za aktivnosti, ki bodo naredile učenje naravoslovja, tehnologije, inženiringa in matematike skozi inženiring robotov iz realnega življenja zabavne za učence.
LEGO® MINDSTORMS® Education EV3

 

LEGO MINDSTORMS Education EV3 Vesolje 
Spodbudite vaše učence, da postanejo mladi znanstveniki in inženirji s pomočjo izzivov, ki se vsebinsko navezujejo na vznemerljive vesoljske misije. Učencem bo priočnik omogočil, da bodo oni prevzeli odgovornost za njihovo učenje, spodbudil jih bo k kreativnemu reševanju problemov, komunikaciji in timskemu delu.  
LEGO® MINDSTORMS® Education EV3

 

LEGO MINDSTORMS Education EV3 Fizikalni poskusi
Raziskujete energio, toploto in temperaturo, silo in gibanje ter svetlobo s tem celovitim priročnikom. Vsebuje 14 fizikalnih poskusov iz področja obnovljivih virov energije, toplote, mehanike in svetlobe, ki jih boste lahko izvedli z uporabo beleženja podakov, ki ga omogoča EV3 strojna in programska oprema.  
LEGO® MINDSTORMS® Education EV3

 


POSAMEZNI ELEMENTI

 

45500 Inteligentna kocka
Inteligentna kocka je srce in možgani LEGO MINDSTORMS Education EV3 robota. Kocka predstavlja 6 barvno osvetljenih tipk, ki prikazujejo stanje aktivnosti kocke, visokoločljiv črnobel zaslon, vgrajne zvočnik, USB vhod, čitalec mini SD kartic, 4 vhodi in 4 izhodi. Kocka podpira USB, Bluetooth in WiFi komunikacijo z računalnikom in ima programski vmesnik, ki omogoča programiranje in branje podatkov direktno na kocki.
LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 inteligentna kocka

 

45501 Baterija za polnjenje
Litij-ionska EV3 DC baterija za poljnjenje je oblikovana za uporabo z EV3 inteligentno kocko. Zagotavlja daljši čas delovanja kot AA baterije in se jo lahko polni, brez razstavljanja modelov. 
LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 Baterija za polnjenje

 

45502 Veliki servo motor 
Močen motor, ki uporablja taho povratne informacije za natančen nadzor, do ene stopinje natančno. Z uporabo vgrajenih rotacijskih senzorjev se lahko inteligenten motor ujame z ostalimi motorji na robotu, da lahko ta vozi v ravni liniji ob enaki hitrosti. Lahko se ga uporabi tudi, za natančno odčitavanje rezultatov pri poskusih.  
LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 večji servo motor

 

45503 Srednji servo motor 
Odličen za manjšo obremenitev, apliciranje višje hitrosti in hitrejše odzivne čase. Motor uporablja taho povratne informacije za natančen nadzor, do ene stopinje natančno.  
LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 srednji servo motor

 

45504 Ultrazvočni senzor 
Ta senzor ustvarja zočne valove in odčitava njihove odmeve, da izmeri razdaljo od predmeta. Lahko deluje tudi kot sonar ali pa zazna zvok, ki sproži začetek programa. Učenci lahko, za primer, oblikujejo sistem nadzora prometa in merijo razdalje med vozili.
Ultrazvočni senzor LEGO® MINDSTORMS® Education EV3

 

45505 Gyro senzor 
S tem uporabnim senzorjem zmerite robotovo rotacijsko gibanje in spremembe v njegovi orientaciji. Učenci lahko merijo kote, ustvarijo uravnoteženega robota in raziskujejo tehnologijo, ki poganja razna resnična orodja, kot je naprimer Segway, navigacijske sisteme in krmilnike za igre.  
Gyro senzor LEGO® MINDSTORMS® Education EV3

 

45506 Barvni senzor 
Ta vsestranski senzor razloči med osmimi različnimi barvami in zazna intenzivnost svetlobe. Učenci lahko sestavijo sortirnik barv, eksperimentirajo z odbojom svetlobe različnih barv in pridobijo izkušnje na področju široko uporabne tehnologije iz industrij kot so recikliranje, agrikultura in pakiranje.  
Barvni senzor LEGO® MINDSTORMS® Education EV3

 

45507 Senzor na dotik 
Enostavno vendar izjemno natančno orodje, ki zazna, ko je njegov sprednji gumb pritisnjen ali sproščen. Sposoben štetja enkratnih ali večkratnih pritiskov. Učenci bodo raziskovali tehnologijo, ki je uporabljena v napravah, kot so digitalni glasbeni inštrumenti, računalniške tipkovnice in kuhinjski aparati.  
Senzor za dotik LEGO® MINDSTORMS® Education EV3

 

45514 Kabli 
Uporabite set sedmih priključnih kablov kot nadomestek ali razširitev vašega osnovnega seta.  
Kabli LEGO® MINDSTORMS® Education EV3

 


DODATKI

 

45508 Senzor za oddajanje infrardečih signalov  
Oblikovan za uporabo z EV3 senzorjem za sprejemanje infrardečih signalov. Ta senzor oddaja infrardeči signal, ki ga lahko senzor za sprejemanje IR signalov izsledi. Lahko ga uporabljate, kot daljinski upravljalec za EV3 kocko skozi signale, ki jih pošlje senzorju za sprejemanje IR signalov.
Senzor za oddajanje inffrardečih signalov LEGO® MINDSTORMS® Education EV3

 
45509 Senzor za sprejemanje infrardečih signalov                                
Senzor za sprejemanje infrardečih signalov zazna bližino robota in bere signale, ki jih oddaja sezor za oddajanje IR signalov. Učenci lahko sestavijo daljinsko vodene robote in se naučijo kako deluje tehnologija v TV upravljalcih in nadzornih sistemih.  
Senzor za sprejemanje infrardečih signalov LEGO® MINDSTORMS® Education EV3
 


9749 NXT temperaturni senzor
  
Temperaturni senzor je digitalni senzor, ki je lahko kalibriran za merjenje tako v skopinjah Celzija kot tudi Fahrenheit.  
Temperaturni senzor LEGO® MINDSTORMS® Education EV3

 

45517 Polnilec 10V  
S polnilcem napolnite 45501 Baterijo za polnjenje. 
Polnilec LEGO® MINDSTORMS® Education EV3