LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 – osnovni set I 45544

Primerno za starost: 10+ I Št. elementov: 541

Ta komplet s konceptom LEGO® MINDSTORMS® vsebuje vse, kar potrebujete za učenje naravoslovja (STEM) in računalništva. Na voljo je celovita podpora za učitelje, ki vsebuje učne materiale na področju naravoslovja (STEM) in računalništva ter obširen program e-Učenja.

Študenti in učitelji lahko izkoristijo napredne funkcije in funkcionalnost sistema EV3, skupaj z lekcijami iz naravoslovja (STEM), robotike in računalniško podprte proizvodnje (CIM), da ustvarijo specifične veščine za delo s poudarkom na računalništvu, inženiringu in specifičnih področij CTE/poklicnega izobraževanja, kot so proizvodnja, informacijska tehnologija in začetek inženiringa.

Primere najdete na spletni strani CIM lessons.

Dodatne informacije o STEM najdete na: STEM

Več informacij najdete tudi na LEGO Education

Programska oprema

Programska oprema EV3 je enostavna za učenje in uporabo ter je prilagojena za uporabo v razredu. Programiranje, ki za ustvarjanje ukazov, temelji na principu povleci in spusti ikono v linijo. Programska oprema EV3 omogoča učencem sestavljanje enostavnih programov in v nadaljevanju enostavno in intuitivno nadgrajevanje njihovega znanja do točke, kjer bodo znali razvijati kompleksne algoritme.

Program si naložite preko spletne strani Program EV3 Mindstorms

LEGO® MINDSTORMS® EV3 dodatni set I 45560

Primerno za starost: 10+ I Št. elementov: 853

LEGO® MINDSTORMS® EV3 Vesolje I 45570

Primerno za starost: 10+ I Št. elementov: 1418

Vsebina osnovnega seta

VEČ INFORMACIJ

Programska oprema

VEČ INFORMACIJ

Dodatni set

VEČ INFORMACIJ

Vesolje

VEČ INFORMACIJ