LEGO Education  WeDo 2.0 – osnovni set I 45300

Primerno za starost: 7+ I Št. elementov: 280

Vsebina osnovnega seta I WeDo 2.0

 

Komplet je osnovan glede na najnovejše standarde iz naravoslovja in je bil oblikovan z namenom, da spodbudi radovednost učencev in izboljša njihovo znanje na področju naravoslovja. Set je zapakiran v plastičnem zaboju z nalepkami za razvrščanje kock, vključuje Smarthub (pametni razdelilnik), srednji motor, senzor gibanja, senzor za nagib in elemente za sestavljanje za dva učenca. Pripadajoča programska oprema, ki deluje na osebnih računalnikih in tablicah, zagotavlja programsko okolje, ki je enostavno za uporabo in vsebuje WeDo 2.0 priročnik, ki pokriva vedo o življenju, ziki, zemlji in vesolju ter tehniki. Poleg tega pa imate učitelji na voljo e-Učenje, ki vam bo pomagalo, da postanete samozavestni uporabnik kompletov WeDo 2.0.

Dodatne informacije o STEM najdete na STEM.

Programska oprema I WeDo 2.0

Intuitivno programiranje na osnovi »povleci in spusti« ter uvodne dejavnosti, naredita LEGO Education WeDo 2.0 enostavno za vključitev v razred. Na voljo na več platformah, da kar najbolje izkoristite WeDo 2.0 v vašem razredu.

Program si naložite preko spletne strani Downloads page.

Učencem povečajte samozavest pri postavljanju vprašanj in reševanju problemov

Spodbudite radovednost učencev in izboljšajte njihovo znanje pri naravoslovju, tehniki, tehnologiji in programiranju. Edinstvena podpora pri doseganju učnih ciljev WeDo 2.0 združuje gradnike LEGO®, razredu prijazno programsko opremo ter projekte, ki se navezujejo na učne načrte naravoslovnih predmetov. LEGO Education WeDo 2.0 omogoča učiteljem, da ponudijo učencem razburljive naravoslovne projekte v kombinaciji z dostopno programsko opremo in inteligentnimi sestavnimi deli, ki se navezujejo na učne načrte naravoslovnih predmetov.

Posamezni elementi in rezerni deli

VEČ INFORMACIJ

Programska oprema I WeDo 2.0

VEČ INFORMACIJ

Sistemske zahteve I WeDo 2.0

VEČ INFORMACIJ