LEGO Education BricQ Motion Essential

LEGO Education BricQ Motion Prime bo vaše učence izzval, da uporabijo svoje znanstveno raziskovalne sposobnosti in si zagotovijo dokaze o spremembi gibanja predmeta na podlagi njegove moči in mase. V učni enoti Naravoslovje in šport bodo uporabili 3 Newtonove zakone gibanja, ko bodo oblikovali, razvijali in optimizirali rešitev, ki vključuje trk dveh predmetov. Skozi lekcije BricQ Motion Prime bodo krepili svoje komunikacijske sposobnosti v skupnih razpravah, predstavitvi in analiziranju svojih rešitev.

Komplet LEGO® Education BricQ Motion Essential

LEGO® Education BricQ Motion Prime je primeren za poučevanje od 6. do 9. razreda. Otroke spodbudi v raziskovanje fizike v športnem kontekstu. BricQ Motion pomaga spodbujati razumevanje sil, gibanja in interakcij z zagotavljanjem enostavnih praktičnih učnih izkušenj brez potrebe po tehnologiji.

Učencem povečajte samozavest pri postavljanju vprašanj in reševanju problemov

Set vsebuje:

  • 562 elementov vključno s štirimi mini figurami in obsežen izbor posebnih elementov, kot so zobniki, kolesa, kroglice, uteži in pnevmatika.
  • 2 barvno označena pladnja, ki olajšata postopek gradnje in omogočata hitro in učinkovito urejanje elementov po zaključku učne ure.
  • Natisnjena navodila za sestavljanje.
  • Rezervni deli za enostavnejšo uporabo v učilnici.

Z novimi oštevilčenimi folijami lahko študentje zlahka zbirajo podatke o spremenljivkah, kotih, višinah in dolžinah, ki jim bodo v podporo pri analizi in sintezi.

Predogled priročnika z vnaprej pripravljenimi lekcijami si lahko ogledate tukaj.

S setom za posameznega učenca lahko učenje poteka tudi na daljavo. Osebni učni komplet omogoča izvajanju učnega načrta za naravoslovje, tudi v hibridnem učnem okolju. 

Dodatni komplet s 78 elementi vključuje navodila za sestavljanje in omogoča obogatitev učne ure. Namenjen je za enega učenca. 

Mnenje učitelja:

» Mislim, da je zelo enostavno slediti predlaganim lekcijam, ne glede na to, ali je to vaše prvo ali dvajseto leto poučevanja. Najbolj všeč mi je bilo, da sem zlahka našel povezavo z naravoslovnim delom učnega načrta, kljub temu da nisem učitelj naravoslovja.«

Učitelj 6. razreda, Naperville, Illinois