PEDAGOŠKI PRISTOP

Predšolska vzgoja gradi temelje za vseživljenjsko učenje, dobro počutje in pripravo na osnovnošolsko izobraževanje. Osredotoča se na socialne, čustvene, kognitivne in telesne razvojne potrebe mladih študentov. Socialno čustveni razvoj je ena ključnih razvojnih točk v zgodnjih letih. Pozitivne izkušnje v njihovih interakcijah igrajo veliko vlogo pri zdravem socialnem in čustvenem razvoju.Zgodnje učenje Makeblock Education uporablja osnovno uporabo kodiranja skozi igro z namenom, da razvije radovednost, domišljijo, kognitivne sposobnosti ter spodbuja družbeni in čustveni razvoj. Lekcije omogočajo raziskovanje teme v sodelovalnem in komunikacijskem okolju.

Programiranje brez zaslona

Programiranje brez zaslona uvaja male nadobudneže v svet programiranja prek kartic z ikonamiin tematskih zemljevidov. Otroci se potopijo v naloge programiranja, ki ustvarjajo algoritme, sledijo navodilom, da rešijo dane naloge in se osredotočijo na specifično zaporedje, da pridejo do končne rešitve.

Računalniško razmišljanje

Računalniško razmišljanje se običajno razlaga kot preoblikovanje in reševanje problemov na način, ki ga lahko reši računalnik. Vključuje razgradnjo problemov, prepoznavanje vzorcev, prepoznavanje pomembnih informacij in razvoj algoritmov.Otroci z raziskovanjem in igro aktivno krepijo naštete veščine.

Socialno-čustvene veščine

Socialno čustveni razvoj je ena ključnih razvojnih točk v zgodnjih letih. Razumevanje, kdo so in kako komunicirajo z drugimi in svetomse vzpostavi zgodaj. Pozitivne izkušnje v njihovih interakcijah igrajo veliko vlogo pri zdravem socialnem in čustvenem razvoju.

Učna rešitev mTiny

Predstavite računalništvo in veščine 21. stoletja, kot sta kritično razmišljanje in komunikacija, v svojo učilnico za zgodnje izobraževanje z mTiny robotkom. mTinyrobotekje primeren za učenje socialno-čustvenih veščin, jezikoslovja, matematike in še veliko več. Otrocibodo vadili svoje logično razmišljanje in spretnosti reševanja problemov z interaktivnimi lekcijami brez zaslona, razvitih za posebne potrebe mladih nadobudnežev. mTiny bo otroke pritegnil z zabavno, edinstveno izkušnjo, ki vključuje robota pando, kontrolno palico, interaktivne zemljevide, kodirne kartice ter možnost risanja in ustvarjanja glasbe. Ob nakupu mTinyrobota prejmete tudi slovenski prevod v naprej pripravljenih aktivnosti. Predogled priročnika si lahko ogledate na povezavi.